culinaire
zaken
.nl
Fricasse
(Gekruid varkensvlees met groenten)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
375
195
50
50
4
2
1
1
1
1
0.50
0.50
-
gram
gram
gram
gram
stuks
stuks
theelepel
stuks
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
naar smaak
varkensvlees
boter (bak-)
peultjes
doperwt (diepvries)
aardappel ingrediënt info
bouillon (tablet)
trassi
prei
ui ingrediënt info
foelie (blad)
kruidnagel ingrediënt info
ve-tsin
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Prei wordt in ringen gesneden. De ui wordt gesneden.

Vlees in blokjes snijden en in 0.75 pakje boter lichtbruin bakken. Trassi aanlengen in 1 kopje water en met de kruiden erbij doen. Circa 5 minuten laten sudderen, dan de groenten en de in schijfjes gesneden aardappels toevoegen. Indien wat droog, water erbij doen en verder gaar laten sudderen.
Voedings-
waarde
Energie3367 KiloJoules
802 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
28 gram
21 gram
5 gram