culinaire
zaken
.nl
Babi Ketjap III
(Varkensvlees met ketjap)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
4
2
2
1
-
-
gram
eetlepel
theelepel
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
varkensvlees (mager)
ketjap (manis)
djahe
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Ui wordt fijngesneden. Knoflook wordt fijngehakt.

Snij het varkensvlees in stukken. Fruit in wat olie de knoflook en de uien. Wrijf intussen het vlees in met zout en peper en voeg dit toe aan het gefruite mengsel. Nu het vlees gaar bakken. Giet er de ketjap bij en laat dit circa 30 minuten doorsudderen.
Voedings-
waarde
Energie80 KiloJoules
19 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
1 gram
1 gram