culinaire zaken .nl |
Babi Daging (Gekruide karbonade) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.50 4 4 2 1 1 1 - - |
deciliter theelepel stuks eetlepel stuks teentje theelepel naar smaak naar smaak |
water sap (citroen-) varkenskarbonade (rib-) ketjap (manis) ui knoflook djahe peper zout | ||
Berei- ding |
Knoflook wordt fijngehakt en de ui wordt fijngesneden. Wrijf de karbonades in met ui, knoflook, zout en peper. Bak ze dan in wat olie en voeg de rest toe. Laat ze circa 15 minuten op een klein vuur gaar stoven. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1132 KiloJoules 270 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 31 gram 1 gram |