culinaire zaken .nl |
Zalmforel uit de magnetron | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Slank | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 2 - - |
eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
wijn (wit) zalmfilet zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
Was de zalmforel zorgvuldig onder de koude kraan, dep ze droog met keukenpapier en bestrooi de filets licht met zout en peper. Leg de vis in een grote platte glazen schaal, besprenkel ze met de wijn en laat de vis afgedekt op 360 Watt in 3 minuten tot 4 minuten gaar worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 64 KiloJoules 15 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |