culinaire
zaken
.nl
Varkensoesters met ananas en kaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
50
4
4
2
70
1
-
-
gram
stuks
eetlepel
stuks
gram
stuks
naar smaak
naar smaak
boter (room-)
varkensoester
meel (paneer-)
ananas (schijven) ingrediënt info
kaas (lichtbelegen)
ei (kip)ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de varkensoesters aan een zijde open zodat een 'zakje' ontstaat. Hak of snij de plakken ananas klein. Vul elk 'zakje' varkensvlees met een lepel ananasstukjes en een plak kaas. Steek de zakjes met 1 of 2 cocktailprikkers dicht. Kruid naar smaak met peper en zout. Paneer de varkensoesters door ze eerst door het losgeklopte ei te halen en ze vervolgens door het paneermeel te wentelen. Druk het paneermeel licht aan. Paneer het vlees eventueel een tweede keer. Bak de varkensoesters op een niet te hoog afgestelde warmtebron in boter mooi geel en gaar.
Voedings-
waarde
Energie2739 KiloJoules
652 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
39 gram
0 gram