culinaire zaken .nl |
Varkenskoteletten met appelen | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
40 4 2 - - |
gram gram stuks naar smaak naar smaak |
boter (room-) appel (zuur) varkenskarbonade (rib-) zout peper | ||
Berei- ding |
Schil de appelen, verwijder de klokhuizen, snij eerst in parten en dan in dunne plakken. Bak de koteletten zoals hierboven is aangegeven en smelt de boter in een andere pan. Bak hierin de plakken appel in 10 minuten, tot ze zacht beginnen te worden. Leg de koteletten op een verwarmde schotel en verdeel de plakken appel er dakpansgewijs over. Begiet met de bakboter en dien onmiddellijk op. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 851 KiloJoules 203 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 15 gram 0 gram |