culinaire
zaken
.nl
Varkenskoteletten met appelen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
40
4
2
-
-
gram
gram
stuks
naar smaak
naar smaak
boter (room-)
appel (zuur)
varkenskarbonade (rib-)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Schil de appelen, verwijder de klokhuizen, snij eerst in parten en dan in dunne plakken. Bak de koteletten zoals hierboven is aangegeven en smelt de boter in een andere pan. Bak hierin de plakken appel in 10 minuten, tot ze zacht beginnen te worden. Leg de koteletten op een verwarmde schotel en verdeel de plakken appel er dakpansgewijs over. Begiet met de bakboter en dien onmiddellijk op.
Voedings-
waarde
Energie851 KiloJoules
203 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
15 gram
0 gram