culinaire zaken .nl |
Varkenshaas met rozemarijn en belegen kaas | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Snel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
80 60 4 2 1 - - |
gram gram stuks theelepel theelepel naar smaak naar smaak |
kaas (belegen,Goudse) margarine varkenshaas rozemarijn mosterd zout peper | ||
Berei- ding |
Snij de varkenshaas over de lengte bijna in zijn geheel in tweeen. Bestrooi de binnenkanten met zout, peper en rozemarijn en smeer de buitenkant licht in met de mosterd. Leg voor het dichtvouwen een plak goudse kaas ertussen. Zet de varkenshaas vast met een houten cocktailprikker. Bak de varkenshaas in de margarine in ongeveer 10 minuten om en om zachtjes bruin. Verwijder voor het serveren de houten prikkertjes. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1422 KiloJoules 339 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 37 gram 0 gram |