culinaire zaken .nl |
Spaghetti Bolognese 1 | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 25 5 - |
gram gram eetlepel naar smaak |
pasta (spaghetti) boter (room-) kaas (parmezaans) zout | ||
Berei- ding |
Maak een vleessaus als bij Lasagna! Breng 2.5 deciliter water met 3 theelepels zout aan de kook en voeg langzaam spaghetti toe, zodat het water blijft koken. Kook de spaghetti in circa 10 minuten net gaar. Spoel de spaghetti met heet water en laat uitlekken in een vergiet. Doe hem dan met de boter weer in de pan en laat hem goed doorwarmen. Doe de spaghetti in een schaal, giet er de saus over en strooi er dan de parmezaanse kaas over. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2200 KiloJoules 524 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 62 gram 25 gram 2 gram |