culinaire zaken .nl |
Soep (herfst) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Magnetron | Goedkoop | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 50 3.30 5 1 1 1 1 |
gram gram centiliter stuks stuks eetlepel pak stuks |
runderbaklap spek (gerookt) bier (oud bruin) champignon (grot-) ui boter (room-) soep (ossestaart-) prei | ||
Berei- ding |
Bereid de soep volgens de gebruiksaanwijzing. Snij het spek in kleine dobbelsteentjes en bak deze zachtjes uit. Pel en snipper de ui heel fijn. Snij het bieflapje in dunne reepjes. Voeg de boter aan het spek toe en bak de ui en de reepjes biefstuk al omscheppend mee. Snij de champignons in dunne plakjes en bak deze mee. Schenk het bier erbij en warm het geheel goed door. Roer het vleesmengsel met vocht door de ossestaartsoep. Garneer de soep met dun gesneden ringetjes prei. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 897 KiloJoules 214 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 13 gram 12 gram 2 gram |