culinaire
zaken
.nl
Schnitzel (varken) met mango
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
40
25
4
1
0.50
-
deciliter
gram
gram
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
saus (kerrie-)
boter (room-)
boter (room-)
varkensschnitzel
mango ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
kaneel (poeder)
Berei-
ding
Verhit 40 gram boter in een koekepan en bak de 4 gepaneerde schnitzels in 10 minuten gaar en goudbruin. Keer ze halverwege. Schil de mango en snij het vruchtvlees in plakken van de pit. Verhit 25 gram boter in een kleine koekepan en bak de plakken mango aan beide kanten snel bruin. Strooi de kaneel erover. Leg de schnitzels op een schaal en leg de plakken mango erop. Garneer met toefjes peterselie. Roer de kerriesaus door het bakvet van de mango en warm dit even door. Geef de saus er apart bij. Lekker met: frites en broccoli.
Voedings-
waarde
Energie1585 KiloJoules
377 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
40 gram
5 gram
2 gram