culinaire zaken .nl |
Schnitzel (varken) met mango | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 40 25 4 1 0.50 - |
deciliter gram gram stuks stuks eetlepel naar smaak |
saus (kerrie-) boter (room-) boter (room-) varkensschnitzel mango peterselie (vers) kaneel (poeder) | ||
Berei- ding |
Verhit 40 gram boter in een koekepan en bak de 4 gepaneerde schnitzels in 10 minuten gaar en goudbruin. Keer ze halverwege. Schil de mango en snij het vruchtvlees in plakken van de pit. Verhit 25 gram boter in een kleine koekepan en bak de plakken mango aan beide kanten snel bruin. Strooi de kaneel erover. Leg de schnitzels op een schaal en leg de plakken mango erop. Garneer met toefjes peterselie. Roer de kerriesaus door het bakvet van de mango en warm dit even door. Geef de saus er apart bij. Lekker met: frites en broccoli. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1585 KiloJoules 377 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 40 gram 5 gram 2 gram |