culinaire zaken .nl |
Rostischijfjes met noten | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
75 50 3 15 30 1 1 1 - - |
gram gram stuks gram gram stuks stuks pak naar smaak naar smaak |
noot (gemengd) margarine ei (kip) meel (paneer-) kaas (oud) ui prei rosti zout peper (cayenne-) | ||
Voor- berei- ding |
Rasp de kaas. | |||
Berei- ding |
Ui pellen en snipperen. Prei in dunne ringen snijden. In zeef wassen. Noten fijnhakken. In kom eieren loskloppen. Toevoegen: ui, prei, noten, rosti, paneermeel, kaas, zout en cayennepeper. Door elkaar mengen. Hiervan 8 platte schijven vormen. In grote koekepan margarine verhitten. Schijven 5 minuten aan elke kant gaar en bruin bakken. Op schaal leggen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1519 KiloJoules 362 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 19 gram 12 gram 4 gram |