culinaire zaken .nl |
Rarawon (entrecotes) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Snel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 20 5 4.80 4 4 3 3 3 1 0.50 |
deciliter gram stuks stuks stuks stuks theelepel theelepel theelepel stuks stuks |
bouillon gember (wortel,vers) ui (bos-) runderentrecote salam (blad) peper (groen) sereh (poeder) kurkuma (poeder) trassi ui citroen | ||
Berei- ding |
Kook de entrecote half gaar in de bouillon. Laat het afkoelen. Snij de entrecote in stukken. Maal verder alle ingredienten fijn en fruit dit aan in olie. Voeg om het gerecht te eindigen het vlees hier aan toe en bak dit verder gaar. Besprenkel het gerecht verder met de lente-ui. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1012 KiloJoules 241 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 43 gram 1 gram |