culinaire zaken .nl |
Kerrie vis-ragout met groente en rijst | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Goedkoop | Rijst En Pasta | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 200 200 1 1 - - 300 |
deciliter gram gram pak stuks naar smaak naar smaak gram |
cider rijst (snelkook) kabeljauw (filet,diepvr) saus (kerrie-) appel zout peper (wit) groentemix | ||
Berei- ding |
Breng in een pan de cider aan de kook. De kabeljauwfilet erin leggen en tegen de kook aan in circa 10 minuten gaar laten worden. Intussen de appel schillen en in kleine stukjes snijden. In een pan 2.5 deciliter water met zout aan de kok brengen. Hierin de groenten circa 5 minuten laten koken. De rijst erdoor roeren en verder bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Intussen met een schuimspaan de kabeljauwfilet uit de pan halen en op een bord leggen. De kerriesauspoeder en de appel door het pocheervocht roeren en aan de kook brengen. De kabeljauw in stukjes snijden en door de saus roeren. Nog circa 2 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. De groenten en rijst op twee borden scheppen en de kerrie-visragout erover scheppen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1254 KiloJoules 299 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 50 gram 19 gram 2 gram |