culinaire
zaken
.nl
Kerrie vis-ragout met groente en rijst
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
200
200
1
1
-
-
300
deciliter
gram
gram
pak
stuks
naar smaak
naar smaak
gram
cider
rijst (snelkook) ingrediënt info
kabeljauw (filet,diepvr)
saus (kerrie-)
appel
zout
peper (wit) ingrediënt info
groentemix
Berei-
ding
Breng in een pan de cider aan de kook. De kabeljauwfilet erin leggen en tegen de kook aan in circa 10 minuten gaar laten worden. Intussen de appel schillen en in kleine stukjes snijden. In een pan 2.5 deciliter water met zout aan de kok brengen. Hierin de groenten circa 5 minuten laten koken. De rijst erdoor roeren en verder bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Intussen met een schuimspaan de kabeljauwfilet uit de pan halen en op een bord leggen. De kerriesauspoeder en de appel door het pocheervocht roeren en aan de kook brengen. De kabeljauw in stukjes snijden en door de saus roeren. Nog circa 2 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. De groenten en rijst op twee borden scheppen en de kerrie-visragout erover scheppen.
Voedings-
waarde
Energie1254 KiloJoules
299 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
50 gram
19 gram
2 gram