culinaire zaken .nl |
Pilafrijst 3 (gevarieerd) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | Rijst En Pasta | Kip/kalkoen | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 500 4 1 - - |
gram gram stuks pak naar smaak naar smaak |
kipfilet rijst (droogkokend) perzik (blik) saus (kerrie-) zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
Snij de kipfilets in stukjes en strooi naar behoefte zout en peper erover. Bak de stukjes kip en gooi er vervolgens de kerrysaus over. Maak intussen de rijst gaar en voeg deze, met de in stukken gesneden perzik, erbij. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3162 KiloJoules 753 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 133 gram 39 gram 3 gram |