culinaire
zaken
.nl
Koteletten met mierikswortelsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
12
150
1.25
25
4
3
2
-
-
liter
gram
deciliter
gram
stuks
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
yoghurt
compote (bosbessen-)
room (slag-)
boter (room-)
varkenskarbonade (rib-)
mierikswortel (poeder)
sap (citroen-)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Eerst voor de saus de room, yoghurt en mierikswortel door elkaar mengen en de saus met citroensap en zout op smaak brengen. De koteletten met zout en peper bestrooien. De boter in een pan verhitten en de koteletten aan elke kant ongeveer 6 minuten bakken. De koteletten serveren met de saus en de compote. Een salade van krulandijvie en gekookte aardappelen erbij serveren.
Voedings-
waarde
Energie9492 KiloJoules
2260 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
170 gram
139 gram
0 gram