culinaire
zaken
.nl
Kaasschnitzel met citroen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
4
4
2
1
1
-
-
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
meel (paneer-)
varkensschnitzel
margarine
kaas (strooi-,Zwitsers)
ei (kip)ingrediënt info
citroen
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Schnitzels inwrijven met zout en peper. In diep bord ei losroeren. In ander diep bord paneermeel en strooikaas door elkaar mengen.
Schnitzels eerst door ei halen, dan door paneermeelmengsel wentelen In grote koekepan margarine verhitten. Schnitzels 4 minuten aan elke kant gaar en goudbruin bakken. Intussen citroen in dunne plakjes snijden. Schnitzels op schaal rangschikken. Garneren met plakjes citroen.
Voedings-
waarde
Energie877 KiloJoules
209 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
6 gram
0 gram