culinaire zaken .nl |
Kaasschnitzel met citroen | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:12 | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 4 4 2 1 1 - - |
eetlepel stuks eetlepel eetlepel stuks stuks naar smaak naar smaak |
meel (paneer-) varkensschnitzel margarine kaas (strooi-,Zwitsers) ei (kip) citroen zout peper | ||
Berei- ding |
Schnitzels inwrijven met zout en peper. In diep bord ei losroeren. In ander diep bord paneermeel en strooikaas door elkaar mengen. Schnitzels eerst door ei halen, dan door paneermeelmengsel wentelen In grote koekepan margarine verhitten. Schnitzels 4 minuten aan elke kant gaar en goudbruin bakken. Intussen citroen in dunne plakjes snijden. Schnitzels op schaal rangschikken. Garneren met plakjes citroen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 877 KiloJoules 209 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 6 gram 0 gram |