culinaire zaken .nl |
Babi Koetjai | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 200 1 1 5 4 3 2 - - |
gram gram deciliter deciliter stuks stuks eetlepel theelepel naar smaak naar smaak |
varkensfricandeau prei ketjap (manis) bouillon (runder-) ui (voorjaars-) peper (groen) olie (arachide-) olie (sesam-) peper zout | ||
Berei- ding |
Snij het varkensvlees in langwerpige stukken. De groene pepers, de prei, en de lente-ui in fijne ringen. Bak het varkensvlees aan in olie. Voeg de prei en de lente-ui en de pepers hier aan toe, bak dit verder op. Blus tenslotte met de bouillon en de ketjap. Doorgaren en giet er tenslotte een beetje sesamolie er over heen. Breng dit op smaak met peper en zout. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1259 KiloJoules 300 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 31 gram 1 gram |