culinaire
zaken
.nl
Babi Koetjai
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
200
1
1
5
4
3
2
-
-
gram
gram
deciliter
deciliter
stuks
stuks
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
varkensfricandeau
prei
ketjap (manis)
bouillon (runder-)
ui (voorjaars-) ingrediënt info
peper (groen) ingrediënt info
olie (arachide-) ingrediënt info
olie (sesam-) ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij het varkensvlees in langwerpige stukken. De groene pepers, de prei, en de lente-ui in fijne ringen. Bak het varkensvlees aan in olie. Voeg de prei en de lente-ui en de pepers hier aan toe, bak dit verder op. Blus tenslotte met de bouillon en de ketjap. Doorgaren en giet er tenslotte een beetje sesamolie er over heen. Breng dit op smaak met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie1259 KiloJoules
300 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
31 gram
1 gram