culinaire zaken .nl |
Singapore Gin Sling (Welkomst cocktail) | |||
Soort gerecht | Drank | Herkomst | Singapore | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Feestelijk | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 6 4 20 12 4 |
liter deciliter deciliter stuks stuks stuks |
Ginger ale Gin Cherry Brandy cocktailkersen citroen sinaasappel | ||
Voor- berei- ding |
Sinaasappels goed schoonboenen en droogmaken. In 20 mooie, dunne schijven snijden (kapjes worden niet gebruikt) en voorzichtig eventuele pitten verwijderen. Sinaasappelplakken tot op het midden insnijden. Tot gebruik afgedekt in de koelkast leggen. | |||
Berei- ding |
Citroenen uitpersen en boven maatbeker zeven. In kan 6 deciliter citroensap, Cherry brandy en gin door elkaar roeren. Tot gebruik koel wegzetten. Bereiden: Circa 0.75 deciliter drankmengsel in longdrinkglazen schenken en aanvullen met Ginger Ale. Glazen garneren met schijf sinaasappel en cocktailkers. In elk glas een rietje steken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 781 KiloJoules 186 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 69 gram 7 gram 4 gram |