culinaire zaken .nl |
Marinade voor zalm of forel | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 2 1 - |
deciliter eetlepel stuks naar smaak |
olie (druivepit-) koriander (zaad) citroen zout | ||
Voor- berei- ding |
Kneus de korianderzaadjes. Pers de citroen uit. | |||
Berei- ding |
Men de druivenpitolie, korianderzaadjes, het citroensap en het zout naar smaak. Laat de zalm of de forel in deze marinade zeker 2 uur op smaak komen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 99 KiloJoules 24 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 1 gram 0 gram |