| culinaire zaken .nl |
Marinade voor fruit | |||
| Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
| Indelingen | Marinade | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 2 1 2 0.50 0.50 1 |
eetlepel eetlepel eetlepel theelepel theelepel eetlepel |
honing diksap (appel-) likeur (amandel-) kaneel (poeder) kruiden (koek-) sesamzaad ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Vervang de diksap eventueel door appellimonadesiroop. Vervang de koekkruiden eventueel door een mespunt piment, een mespunt nootmuskaat en een mespunt kruidnagelpoeder. | |||
| Berei- ding |
Roer een marinade van de honing, de appeldiksap de amandellikeur, de kaneel en de koekkruiden. Roer er tot slot de sesamzaadjes door. Marineer het fruit circa 1 uur. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 251 KiloJoules 60 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 1 gram 0 gram |