culinaire
zaken
.nl
Marinade Sedip
(Kip-mosselen-vis marinade)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
4
2
2
1
-
-
theelepel
theelepel
teentje
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
sap (citroen-)
ketoembar
knoflook ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
ui ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De grote ui wordt fijngesneden. De rode of groene loimboks worden fijngesneden.

Klop de marinade goed glad en meng hierin dobbelstenen vlees of kop of gekookte mosselen. Laat dit een nacht staan en rijg ze dan aan houten of stalen penne. Grill ze dan aan beide kanten knappend bruin.
Voedings-
waarde
Energie51 KiloJoules
12 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
1 gram
1 gram