culinaire zaken .nl |
Marinade Sedip (Kip-mosselen-vis marinade) | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 4 2 2 1 - - |
theelepel theelepel teentje stuks stuks naar smaak naar smaak |
sap (citroen-) ketoembar knoflook peper (rood) ui peper zout | ||
Berei- ding |
De knoflook wordt fijngehakt. De grote ui wordt fijngesneden. De rode of groene loimboks worden fijngesneden. Klop de marinade goed glad en meng hierin dobbelstenen vlees of kop of gekookte mosselen. Laat dit een nacht staan en rijg ze dan aan houten of stalen penne. Grill ze dan aan beide kanten knappend bruin. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 51 KiloJoules 12 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 1 gram 1 gram |