culinaire zaken .nl |
Rode curry pasta (Thais) | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Thailand | |
Aantal personen | 6 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 | |
Indelingen | Kruidenmix | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
10 5 5 3 2 1 1 1 1 |
teentje eetlepel bolletje stuks centimeter bosje sprietje theelepel theelepel |
knoflook peper (rood,gedroogd) peperkorrel (wit) ui (sjalot) laos (vers) koriander (vers) sereh (vers) sap (limoen-,vers) zout | ||
Berei- ding |
Hak alles fijn in een foodprocessor Aangezien sommige ingredienten nogal vezelig zijn, is het verstandig om de pasta niet in een gerecht te doen maar d.m.v. een thee-ei ofzo in het gerecht te laten trekken | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 175 KiloJoules 42 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 3 gram 0 gram |