| culinaire zaken .nl |
Geitekaas geroosterd op de barbecue | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Griekenland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
| Indelingen | Barbecue | Makkelijk | Snel | |
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 200 2 - |
gram eetlepel naar smaak |
kaas (geite-,frans) olie (olijf-) ![]() peper ![]() | ||
| Berei- ding |
Bestrijk het geitekaasje met olie. Rooster het kaasje 4 minuten aan elke kant. Bestrooi het met peper en serveer het met notenbrood. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 710 KiloJoules 169 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 6 gram 0 gram |