culinaire zaken .nl |
Telor Dadar Tegal (Omelet met kokos) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 2 1 1 - |
stuks eetlepel stuks theelepel naar smaak |
ei (kip) kokos ui trassi zout | ||
Berei- ding |
De eieren worden losgeklopt. De ui wordt fijngesneden. Vermeng de geklopte eieren met de ui, trassi, wat zout en de kokos. Bak er een omelet van (aan een kant bakken). Omelet oprollen en in reepjes snijden of gewoon in stukken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 441 KiloJoules 105 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 8 gram 1 gram |