| culinaire zaken .nl |
Telor Dadar Kepiting (Omelet met krab) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 4 2 - - |
stuks stuks naar smaak naar smaak |
ei (kip)![]() krab peper ![]() zout | ||
| Berei- ding |
De krabben worden eerst gekookt, daarna het vlees uit de schaaltjes halen. Van de eieren maakt men een brede omelet. Als deze halfgaar is, doet men het krab-vlees in het midden en rolt de omelet op. Hetzelfde kan men bereiden van ham, garnalen of groenten. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 300 KiloJoules 71 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 7 gram 0 gram |