culinaire zaken .nl |
Telor Dadar Kepiting (Omelet met krab) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 2 - - |
stuks stuks naar smaak naar smaak |
ei (kip) krab peper zout | ||
Berei- ding |
De krabben worden eerst gekookt, daarna het vlees uit de schaaltjes halen. Van de eieren maakt men een brede omelet. Als deze halfgaar is, doet men het krab-vlees in het midden en rolt de omelet op. Hetzelfde kan men bereiden van ham, garnalen of groenten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 300 KiloJoules 71 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 7 gram 0 gram |