culinaire zaken .nl |
Tahoe Ketjap II (Gebakken tahoe met ketjap) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 2 1 1 0.50 |
eetlepel teentje stuks stuks theelepel |
ketjap (manis) knoflook tahoe ui djahe | ||
Berei- ding |
De ui wordt fijngesneden. De knoflook wordt fijngehakt. Snij de tahoe in blokjes en let ze in een schaal. Roer de ui, knoflook en djahe door de ketjap en giet dit over de tahoe. Laat dit circa 2 uur intrekken. Bak daarna de tahoe in circa 5 minuten in olie knappend bruin. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 65 KiloJoules 15 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 1 gram 1 gram |