| culinaire zaken .nl |
Sate Manis 1 (Zoete sate van varkenshaas) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 300 12 2 1 0.50 - |
gram gram teentje theelepel eetlepel naar smaak |
varkenshaas suiker (Javaans) knoflook ![]() sap (citroen-) ketjap (manis) zout | ||
| Berei- ding |
Het vlees in vierkante stukjes snijden. De kruiden fijnmaken en vermengen met het vlees, de ketjap en het citroensap. Het vlees aan pennen rijgen en boven een vuur roosteren. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 395 KiloJoules 94 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 16 gram 0 gram |