| culinaire zaken .nl |
Sambal Serdadoe (Soldaten-sambal) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 10 2 2 2 - |
stuks eetlepel stuks eetlepel naar smaak |
peper (rood) ![]() ketjap (manis) ui ![]() olie (zonnebloem-) ![]() zout | ||
| Berei- ding |
Snij de lomboks en uien heel fijn en bak ze in de olie tot een smeuig geheel. Doet dit in een schaal en giet er de ketjap over. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 326 KiloJoules 78 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 1 gram 2 gram |