culinaire
zaken
.nl
Sambal Klappa
(Sambal met kokos)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
3
2
2
1
1
-
gram
stuks
eetlepel
stuks
theelepel
theelepel
naar smaak
kokos (geraspt)
peper (rood) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
rasp (citroen-)
laos (poeder)
trassi
zout
Berei-
ding
Braad de kruiden met de fijngestampte lomboks en geraspte kokos. Met dezelfde ingredienten kan men sambal klappa op een andere manier klaarmaken. Braad de geraspte kokos lichtbruin, snij alle ingredienten fijn en fruit ze, behalve de citroenschillen. Pas op het laatst roert men de geraspte kokos en citroenschillen door de andere ingredienten.
Voedings-
waarde
Energie1659 KiloJoules
395 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
34 gram
3 gram
4 gram