| culinaire zaken .nl |
Sambal Goreng Tjehtjeh (Gekruide groene lomboks) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 1 50 5 4 2 1 1 0.50 - |
deciliter gram stuks stuks theelepel eetlepel stuks theelepel naar smaak |
santen ![]() petis peper (groen) ![]() ui ![]() laos (poeder) asem (water) ![]() djeroek poeroet trassi zout | ||
| Berei- ding |
Fruit de fijngemaakte kruiden in de olie. Voeg de santen, djeroek poeroet en petis toe en laat alles koken. Het gerecht mag niet te droog worden. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 517 KiloJoules 123 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 3 gram 3 gram |