culinaire zaken .nl |
Sambal Goreng Tjehtjeh (Gekruide groene lomboks) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 50 5 4 2 1 1 0.50 - |
deciliter gram stuks stuks theelepel eetlepel stuks theelepel naar smaak |
santen petis peper (groen) ui laos (poeder) asem (water) djeroek poeroet trassi zout | ||
Berei- ding |
Fruit de fijngemaakte kruiden in de olie. Voeg de santen, djeroek poeroet en petis toe en laat alles koken. Het gerecht mag niet te droog worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 517 KiloJoules 123 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 3 gram 3 gram |