culinaire zaken .nl |
Sambal Boeboek Kring (Droge sambal) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 5 4 2 1 1 - |
gram teentje theelepel stuks theelepel theelepel naar smaak |
garnaal (gedroogd) knoflook sambal oelek djeroek poeroet trassi kentjoer (poeder) zout | ||
Berei- ding |
Rooster de gedroogde garnalen en stamp of maal ze fijn. Ook de kruiden stampt men fijn, waarna alle ingredienten vermengd worden. Deze sambal is droog. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 27 KiloJoules 6 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 1 gram 0 gram |