culinaire
zaken
.nl
Sajoer Toemis Kol I
(Gekruide kool)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
5
50
8
2
2
2
1
1
gram
deciliter
gram
theelepel
stuks
teentje
theelepel
stuks
eetlepel
kool (Chinees)
bouillon
garnaal (Hollands,gepeld)
sap (citroen-)
peper (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ketoembar
ui ingrediënt info
trassiwater
Berei-
ding
Fruit in wat olie de knoflook, de ui, de in schijfjes gesneden lombok en de ketoembar. Voeg daarna de fijngesneden kool toe en net zoveel vocht erbij dat de kool erin kan slinken. Daarna de garnalen en de bouillon erbij. Laat circa 30 minuten doorkoken.
Voedings-
waarde
Energie201 KiloJoules
48 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
6 gram
2 gram