culinaire
zaken
.nl
Sajoer Spitskool Dan Makreel
(Gekruide spitskool met makreel)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
185
2
2
1
1
1
1
gram
stuks
stuks
stuks
stuks
theelepel
teentje
makreel (blik,olie)
peper (rood) ingrediënt info
bouillon (tablet)
ui ingrediënt info
kool (spits-)
laos (poeder)
knoflook ingrediënt info
Berei-
ding
Fruit in wat olie de uien en knoflook. Dan de overige kruiden en goudbouillonblokjes toevoegen en meefruiten. Na 5 minuten de kool en makreel (zonder sap) erbij doen. Goed omroeren zonder de vis stuk te maken. Gaar laten sudderen op een klein vuur.
Voedings-
waarde
Energie516 KiloJoules
123 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
6 gram
7 gram