culinaire
zaken
.nl
Roedjak Petis
(Vruchten in garnalenpasta-saus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
2
2
2
1.50
1
1
0.50
gram
stuks
stuks
eetlepel
theelepel
eetlepel
stuks
eetlepel
appel (zuur)
koolrabi ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
petis
trassi
ketjap (manis)
komkommer
asem (water) ingrediënt info
Berei-
ding
De lomboks worden ontpit.

Was de koolrabi, appels en de komkommer goed en snij ze in schijfjes. Rangschik de schijfjes op een schaal. Stamp de lomboks met asem, petis en trassi door elkaar. Doe er wat water bij en maak er een dikke saus van. Giet de saus over de schijfjes.
Voedings-
waarde
Energie272 KiloJoules
65 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
13 gram
4 gram
7 gram