culinaire
zaken
.nl
Piendang Ketjap Kabeljauw
(Gekruide kabeljauw)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
5
3
2
2
1
0.75
0.50
-
gram
teentje
stuks
eetlepel
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
naar smaak
kabeljauw (filet)
knoflook ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
ketjap (manis)
djeroek poeroet
asem (zonder pit) ingrediënt info
sereh (poeder)
laos (poeder)
zout
Berei-
ding
Knoflook wordt fijngehakt.

Pof de gesneden lomboks. Vermeng de lomboks met de overige ingredienten, behalve de asem, ketjap en vis. Dit mengsel gaat in een half met water gevulde pan, waarna het geheel opgekookt wordt. Dan de schoongemaakte stukken vis toevoegen. Tenslotte de aangelengde asem en ketjap erbij. Door laten koken tot het gaar is.
Voedings-
waarde
Energie296 KiloJoules
70 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
13 gram
0 gram