culinaire
zaken
.nl
Piendang Ketjap
(Gekruide groenten met tahoe)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
200
200
200
200
4
4
3
2
2
1
-
gram
gram
gram
gram
gram
stuks
centimeter
teentje
stuks
theelepel
theelepel
naar smaak
boon (sperzie-,vers)
boon (snij-)
kool (wit)
tahoe
peultjes
peper (rood) ingrediënt info
sereh
knoflook ingrediënt info
djeroek poeroet
laos (poeder)
asem (zonder pit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De tahoe in blokjes snijden. Knoflook wordt fijngehakt.

De doorgesneden lomboks worden gepoft en vervolgens met de kruiden in ruim water gekookt. Hieraan worden de gesneden groenten en knoflook toegevoegd. Dit moet gaar koken. Tenslotte wordt de tahoe en asem toegevoegd. Wanneer de tahoe gaar is kan het gerecht opgediend worden.
Voedings-
waarde
Energie372 KiloJoules
89 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
7 gram
2 gram