culinaire zaken .nl |
Petjel Terrong (Aubergine met saus) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1.50 3 2 2 1 0.50 - |
deciliter stuks stuks stuks theelepel eetlepel naar smaak |
santen kemirie (noot) peper (rood) aubergine trassi asem (water) zout | ||
Berei- ding |
We gebruiken dikke santen. De aubergines gaar poffen. Maak sambal van de lomboks, kemiris, asem, trassi en wat zout. Voeg nu de sambal in de santen en giet ze over de ongeschilde aubergines. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 903 KiloJoules 215 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 12 gram 5 gram 8 gram |