culinaire
zaken
.nl
kippenpoten in ketjapsaus
(Kaki ajam ketjap)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
1
8
4
1
0.50
-
deciliter
centiliter
stuks
eetlepel
teentje
theelepel
naar smaak
water
sherry (droog)
kippenbout
ketjap (manis)
knoflook ingrediënt info
djahe
zout
Berei-
ding
Maak een marinade van de ketjap, water, scheutje sherry, uitgeperste knoflook, djahe en zout. Deze marinade met de kippenpoten aan de kook brengen en 10 minuten laten koken. Daarna 1 dag koel bewaren. Daarna de kippenpoten droogdeppen en in een ingevette braadslee leggen. In een lauwe oven (150 graden Celcius) in 15 minuten krokant braden. Aan te bevelen op een feestje.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram