culinaire zaken .nl |
Sinaasappel-radijssalade | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Goedkoop Makkelijk | Slank Snel | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 3 1 1 - |
theelepel stuks bosje eetlepel naar smaak |
sap (citroen-) sinaasappel radijs koriander (vers) zout | ||
Berei- ding |
Schil de sinaasappel dik en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Halveer de partjes. Was de radijsjes, verwijder de worteltjes en het groen en snij de radijsjes in dunne plakjes. Schep de sinaasappelpartjes en de radijsplakjes door elkaar. Voeg zout en citroensap toe en strooi de koriander erover. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 340 KiloJoules 81 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 19 gram 2 gram 4 gram |