culinaire zaken .nl |
Geglaceerde Chinese kool | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Magnetron Combi-magnetron | Makkelijk Snel | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
750 25 3 1 1 |
gram gram eetlepel teentje stuks |
kool (Chinees) boter (room-) siroop (gember) knoflook ui | ||
Berei- ding |
De Chinese kool schoon maken, in repen snijden, wassen en in een vergiet uit laten lekken. De ui en de knoflook pellen en fijn hakken. De boter in een glazen ovenvaste schaal van 2 liter inhoud (onafgedekt) in 2 minuten op 100% heet laten worden. De ui en de knoflook erdoor scheppen en (onafgedekt) in 2 minuten glazig fruiten. De gembersiroop toevoegen en tot slot de kool erdoor scheppen. De groeten (onafgedekt) in 7-9 minuten op 100% gaar koken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 523 KiloJoules 125 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 4 gram 2 gram |