culinaire
zaken
.nl
Geglaceerde Chinese kool
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
25
3
1
1
gram
gram
eetlepel
teentje
stuks
kool (Chinees)
boter (room-)
siroop (gember)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
Berei-
ding
De Chinese kool schoon maken, in repen snijden, wassen en in een vergiet uit laten lekken. De ui en de knoflook pellen en fijn hakken. De boter in een glazen ovenvaste schaal van 2 liter inhoud (onafgedekt) in 2 minuten op 100% heet laten worden. De ui en de knoflook erdoor scheppen en (onafgedekt) in 2 minuten glazig fruiten. De gembersiroop toevoegen en tot slot de kool erdoor scheppen. De groeten (onafgedekt) in 7-9 minuten op 100% gaar koken.
Voedings-
waarde
Energie523 KiloJoules
125 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
4 gram
2 gram