| culinaire zaken .nl |
Engelse aardappelen | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Engeland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:32 | |
| Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 500 5 1 - |
gram deciliter bosje naar smaak |
aardappel ![]() bouillon (runder-) peterselie (bosje) ![]() zout | ||
| Berei- ding |
Snij de geschilde aardappelen ovaal en kook deze gaar in de runderbouillon. Voeg zout naar smaak toe. Serveer de gaargekookte aardappelen met een beetje fijngeknipte peterselie eroverheen. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 478 KiloJoules 114 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 22 gram 3 gram 4 gram |