culinaire
zaken
.nl
Andijvie met Mon Chou
(Chicoree a la creme)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
100
kilogram
gram
andijvie ingrediënt info
kaas (Mon Chou)
Berei-
ding
Was uw verse andijvie (grove diepvriesandijvie mag ook; dooiwater weg) in ruim water, laat uitlekken in vergiet en kook amper gaar in alleen het aanhangwater (even loshouden van de bodem), weer in vergiet, uitdrukken. Heel houden of grof fijnhakken en vermengen met klontjes Mon Chou (= "mijn liefje"; toch een hollandse kaas). Verrukkelijk en makkelijk.

Serveertip: Ter begeleiding van eenvoudige vleesgerechten (gehakt, sla- en blindenvink, Koteletten in het algemeen, varkensfrikandeau en -rollade).
Voedings-
waarde
Energie416 KiloJoules
99 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
4 gram
8 gram