culinaire
zaken
.nl
Sop Udang
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
20
8
2
2
1
1
1
0.50
0.50
-
-
deciliter
gram
stuks
stuks
teentje
theelepel
stuks
theelepel
stuks
bosje
naar smaak
naar smaak
bouillon (kippen-)
sereh (vers)
garnaal (Chinees(gamba))
peper (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
komijn
ui ingrediënt info
koriander (poeder)
prei
koriander (vers)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de knoflook, ui, de prei en de rode pepers in fijne strips. Voeg deze samen met de komijn, de koriander, en de hele sereh toe aan de kippenbouillon. Laat dit nu even doortrekken. Breng dit op smaak met peper en zout. Voeg de grote garnalen toe en de gehakte verse koriander. Doorkoken en serveren.
Voedings-
waarde
Energie312 KiloJoules
74 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
13 gram
3 gram