culinaire
zaken
.nl
Soep (ossestaart, engelse) 2
(Uitgebreider dan de soep van Fred)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.10
3.50
100
25
6
2
1
1
1
-
-
liter
deciliter
gram
gram
stuks
stuks
pak
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
water
bouillon (runder-)
rundvlees
pasta (macaroni) ingrediënt info
wortel
ui ingrediënt info
soep (ossestaart-)
boter (room-)
bieslook (vers) ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Snij het rundvlees in kleine reepjes. Bereid de soep volgens de aanwijzingen op het pak. Voeg, zodra de soep kookt, rundvlees, macaroni en worteltjes toe en laat het geheel 8 minuten doorkoken. Bak intussen in een koekepan met hete boter de in ringen gesneden uien in 5 minuten lichtbruin. Roer aan het einde van de kooktijd de uiringen door de soep. Breng de soep eventueel op smaak met zout en peper. Garneer met de fijngehakte bieslook.
Voedings-
waarde
Energie442 KiloJoules
105 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
4 gram
1 gram