culinaire
zaken
.nl
Varkensschnitzel gevuld met gehakt
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
50
5
50
2
1
0.50
0.25
-
-
gram
centiliter
gram
stuks
teentje
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
gehakt (varkens-)
melk ingrediënt info
boter (room-)
varkensschnitzel
knoflook ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Bestrooi het vlees met zout en peper. Maak het gehakt aan met zout, peper, gesnipperd of geraspt kwart uitje, de knoflook, een scheutje melk en de gehakte bieslook.

Leg op ieder vleeslapje een gehaktrolletje en rol het vlees eromheen. Steek het vlees vast met een prikkertje of bind er een katoenen draadje om en bak de rolletjes op een niet te hoog vuur in ongeveer 17 minuten gaar en bruin.
Voedings-
waarde
Energie1211 KiloJoules
288 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
5 gram
0 gram