| culinaire zaken .nl |
Babi Pangang Saus I (Zoete saus voor babi pangang) | |||
| Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 7.50 2 2 2 1 1 |
centiliter eetlepel stuks theelepel stuks teentje |
bouillon suiker (basterd-,bruin) ![]() ui ![]() djahe puree (tomaten-) ![]() knoflook ![]() | ||
| Berei- ding |
De knoflook wordt fijngehakt. De uien worden fijngesneden. Fruit in wat olie de uien en knoflook. Daarna voegt men de rest toe en laat het onder goed roeren 5 minuten sudderen. Voor het opdienen van de babi pangang de saus erover gieten. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 184 KiloJoules 44 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 9 gram 1 gram 1 gram |