culinaire
zaken
.nl
Vinaigrette
(Sauce vinaigrette)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
6
14
6
4
4
3
2
2
0.50
-
centiliter
eetlepel
eetlepel
stuks
eetlepel
theelepel
theelepel
stuks
eetlepel
naar smaak
wijn (wit)
olie (olijf-) ingrediënt info
azijn (wijn-) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
mosterd (scherp)
kervel (vers)
eidooier
kappertjes
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de eieren in tien minuten hard en laat ze schrikken. Pel de hardgekookte eieren, snij ze overlangs doormidden, haal de dooiers eruit en prak die fijn met een vork. Hak de eiwitten fijn en leg ze even apart. Roer de rauwe eierdooiers door het eierdooierkruim. Klop de olie, de azijn, de mosterd, de peper, de kappertjes en de witte wijn erdoor. Was de peterselie en de kervel, hak het fijn en roer het met de fijngehakte eiwitten door de saus.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram