culinaire
zaken
.nl
Bordgrillforel
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
4
1
-
-
stuks
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
zalmforelfilet
olie (olijf-) ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Zet vier borden die tegen grote hitte kunnen in een hete oven en laat ze daarin kokend heet worden. Pak de borden voorzichtig met behulp van dikke pannelappen of ovenwanten uit de oven en zet ze op hitte bestendige placemats op tafel. Giet op elk bord een scheut olijfolie van goede kwaliteit en leg daar onmiddellijk de rauwe visfilets in. De forel begint te sissen. Draai na een minuut de vis om en laat de andere kant gaar worden. Dit gaar worden neemt in totaal maar een paar minuten in beslag. Geef bij dit gerecht een met wilde rijst gemengde witte rijst waar blokjes verse tomaat zijn doorgeroerd.
Voedings-
waarde
Energie471 KiloJoules
112 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
0 gram
0 gram