culinaire
zaken
.nl
lasagne met kalkoen en courgette
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2.50
1.25
25
6
4
3
1
1
1
1
1
1
1
-
-
deciliter
deciliter
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
teentje
stuks
eetlepel
zakje
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
melk ingrediënt info
room (zuur)
boter (bak-)
pasta (lasagne,groen) ingrediënt info
mangochutney ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
kalkoenschnitzel
boter (kruiden-)
saus (kerrie-)
courgette (groen)ingrediënt info
kerrie (poeder)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Voorbereiden: Ui snipperen. Courgette wassen. In dunne plakjes snijden. In ruim water met zout courgette 2 minuten koken. In vergiet goed laten uitlekken. Kruidenboter erdoor mengen. Kalkoen (200 gr) in stukjes snijden. Bestrooien met zout, peper en kerriepoeder. Knoflook erboven uitpersen. Boter verhitten. Ui 3 minuten zachtjes bakken. Kalkoen toevoegen en in ca 5 minuten goudbruin bakken. Mangochutney zonodig in stukjes snijden. Met melk kerriesaus maken volgens gebruiksaanwijzing. Zure room en mangochutney erdoor roeren. Ovenschotel invetten. 1/4 deel van de saus op de bodem schenken. 1.5 lasagnevel erop leggen. achtereenvolgens hierover verdelen: helft kalkoenmengsel, 1/4 saus, 1.5 lasagnevel, courgette, 1/4 saus, 1.5 lasagnevel, rest kalkoenmengsel, 1.5 lasagnevel, rest van de saus. Bieslook erboven fijnknippen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Bereiden: Oven voorverwarmen op 200 Celcius. In midden van oven lasagne in 40 minuten (AFGEDEKT) gaar bakken. Lekker met sla.
Voedings-
waarde
Energie4052 KiloJoules
965 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
91 gram
36 gram
7 gram