culinaire
zaken
.nl
goulash a la minute
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
25
8
2
1
1
1
1
1
-
-
gram
gram
theelepel
stuks
teentje
blik
stuks
bekertje
eetlepel
naar smaak
naar smaak
gehakt (runder-,mager)
margarine
paprika (poeder) ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
tomaat (blik) ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de ui en de paprika. Verhit de boter en fruit hierin de ui en het uitgeperste teentje knoflook 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak alles onder voortdurend omscheppen tot het gehakt rul is. Roer eerst het paprikapoeder en daarna de tomaten en de tomatenpuree door het vleesmengsel. Laat de goelasj zonder deksel op de pan 10 minuten flink koken. Roer de creme fraiche door de goelash en voeg zout en peper naar smaak toe. Serveren met rijst en salade naar keuze.
Voedings-
waarde
Energie1000 KiloJoules
238 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
20 gram
3 gram